mandag 3. mai 2010

I finalen :-)

Hmm...dagen for de koselige overraskelser dette. Har et par sider jeg besøker innimellom; www.fotomorro.blogspot.com og www.fotoverden.blogspot.com. For ei stund sida la jeg ut et bilde under temaet IDYLL, og da jeg kikka innom i dag, var bildet inne som en av 7 finalister. Morsomt!

Bildet kan du se (og stemme på, om du har lyst) ved å trykke HER!

For ordens skyld: Mitt bidrag er nr 3

4 kommentarer:

Mariann sa...

Morsomt! Jeg stemte på deg, fordi du hadde det mest ekte bildet, et skikkelig øyeblikks - blinkskudd! :) Lykke til! Tusen takk for kommentarer på bloggen min, jeg leser dem og legger merke til navnene, men jeg henger litt etter med både lesing og kommentering selv - beklager det!

Turid sa...

Så spennende, gratulerer. Det var faktisk det bildet jeg stemte på. Syns det viste så stor glede og aktivitet. Hyggelig at du har vært innom hos meg. Masse hilsen Turid

Bøtta Pedersen sa...

Stemme avgitt :-)

Frustrerte Heidi sa...

Jeg har også stemt på deg, men det er lenge siden jeg gjorde det. I forrige uke en gang tror jeg? Fordi bildet ditt var EKTE...

SV: Lus: jeg har aldri kløddd så mye som jeg klødde i det jeg skrev den posten hi-hi, og jeg har heller ikke lus. Nå har jeg gredd meg selv med lusekammmen hver eneste dag siden vi fant lust på guttungen men har ikke funnet noen. Takk og lov!